fredag den 18. februar 2011

Hindbær-Lakrids cupcakes

Vanilla cupcake

113 g usaltet smør (stuetemperatur)
130 g. flormelis                                           
3 store æg                                                       
1 tsk ren vanilla ekstrakt
reven citronskal af 1 økologisk citron
195 g mel
1 1/2 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
60 ml mælk (1/4 kop)
24 hindbær(frosne)       ( målene er lidt “skæve” fordi det er en amerikansk opskrift)

Smør og sukker røres med mixer. Tilsæt æggene 1 af gangen. Mel, citronskal, salt og bagepulver blandes og tilsættes skiftevis med  mælken.

Fyldes på små eller store forme og 1 frossen hindbær puttes i midten inden de bages i ca. 18 – 20 min v. 200 grader

Smørcreme frosting

230 g flormelis
113 g usaltet smør(stuetemperatur)
3 dråber anis olie
2 spsk fløde 13
Pisk smør med mælk tilsæt anis olie. Tilsæt mælk og pisk til det er lyst og “fluffy”. På lav hastighed tilsættes flormelis lidt efter lidt. Jo længere der piskes jo mere let bliver frostingen.
Opskrift er til 24 cupcakes eller 12 muffins. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar